Intervisie

Groei vanuit een professionele collegiale samenwerking

Trajectomschrijving


Bij begeleide intervisie trajecten werk je in een collegiale setting met de begeleiding van een intervisiebegeleider die oog heeft voor het proces. Doel en uitgangspunt zijn het bevorderen van professioneel handelen met de inzet van intercollegiale samenwerking en ondersteuning. Bij begeleide intervisie staat het professioneel bevragen, reflecteren en analyseren centraal en is er oog voor de verschillende perspectieven. Deze kunnen ingezet worden als kwaliteit en krachtenbron en helpen bij het onderzoeken van de vraagstellingen. Begeleide intervisie is van meerwaarde voor een kwalitatieve ontwikkeling van het professionele leervermogen. Hierbij is er altijd aandacht voor het persoonlijk welbevinden ter bevordering van professionele groei en ontwikkeling.

In deze trajecten werken wij met verschillende methodieken zoals de incidentmethode, Socratische methode en de 5-stappen methode. De methodiek en werkwijze worden aangepast aan de casus inbreng, vraagstelling en behoeften van de organisatie. Grow is als procesbegeleider nauw betrokken vanuit de zijlijn en zorgt bij aanvang van het traject voor informatie rondom de overeengekomen methodiek.Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken wij mogelijke wensen en behoeften betreft de uitgangspunten voor het begeleide intervisie traject.
Het tarief voor begeleide intervisie trajecten bedraagt €225.- per anderhalf uur met een groepsgrootte van maximaal 6 deelnemers. Trajecten zijn inclusief voorbereidingstijd (excl. btw en km vergoeding). Bij meerdere intervisiegroepen binnen uw organisatie maken wij prijsafspraken en ontvangt u een offerte op maat.

user

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Albert Einstein & Elian 😉
Grow

Interesse?

Kom in contact