Begeleidskundig advies

Groei voor de organisatie die zichzelf kritische vragen durft te stellen

Begeleidskundig advies


Verandering is een constant gegeven, het is als de jaargetijden in de natuur. Er is sprake van een oneindig proces waarbij balans een grote rol speelt. Onze invloed voelt soms gering en toch geloven wij bij Grow dat er wel invloed kan zijn. Invloed in de vorm van verandering door eigen handelen. Verandering in jezelf, je team of de organisatie. Wij geloven in verandering in je omgeving door zelf de verandering te zijn. - Elian Claassen -

Projectomschrijving


Project voor begeleiding en advies bij uitdagende maatschappelijke vraagstellingen en veranderprocessen binnen de organisatiecontext.

Middels supervisie en geleide intervisietrajecten kun je als organisatie investeren in de deskundigheid van je medewerkers. Wat als de organisatie iets anders nodig heeft? Hoe ga je om met grote veranderprocessen en de steeds veranderende context binnen de werkomgeving?

Grow kan vanuit een begeleidingskundige kijk bijdragen, ondersteunen en adviseren bij veranderprocessen en ontwikkelvraagstukken. Dit kan verschillende vraagstukken en interventies betreffen. De elementen als Groei, Reflectie, Ontwikkeling en Welbevinden staan altijd centraal en zijn van invloed als je deze vanuit de juiste beweging weet in te zetten. Een beweging waarin wij belevingen en ervaringen onderzoeken en vanuit een kritische kijk bevragen. Hierbij ligt de focus op mogelijkheden en kansen waarbij wij inzetten op perspectiefwisseling wat ruimte geeft voor vernieuwing.

*Grow beschikt over een groot netwerk van professionals en heeft verschillende samenwerkingsverbanden met coaches en supervisors waardoor er een passend aanbod en traject kan worden ingezet.

Bij interesse of vragen mail of bel gerust. Methodiek en stijl van aanpak kunnen besproken worden wat resulteert in maatwerk.Tarief is op aanvraag en afhankelijk van duur en vorm traject. Omdat wij hier maatwerk bespreken werken wij met maatwerktarieven gebaseerd op uurloon. Richtlijnprijs is hierbij €95,- per uur, afhankelijk van de grootte en omvang van het project.

user

“Het vraagt een creatieve kijk om de wereld met andere ogen te kunnen zien!”

Elian
Grow

Interesse?

Kom in contact